YDP GENEL BAŞKANINDAN ZİYARET

YDP GENEL BAŞKANINDAN ZİYARET

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, partisinin Yeni nesil siyaset sloganı ile insana değer veren, yıkıcı değil yapıcı bir muhalefet anlayışı ile çalışan bir parti olduğunu söyledi.

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz bugün televizyonumuzu ziyaret etti. Gündüz Düzce?ye ilk kez geldiğini söylerken, 2009 yılında Büyük Anavatan Partisi olarak kurulan Yeni Dünya Partisinin insandan başka diğer canlılara da sahip çıkacağını belirtti.

 

 

Gündüz, ? Planlı şehirleşmesi bakımından Düzce diğer illere örnek olacak şekilde. Buradaki hemşerilerimiz çok şanslılar, en azından doğayı görebiliyorlar. Biz öyle bir partiyiz ki insanı merkez alarak, sadece yol, hastane yapacağız diyen bir parti değiliz. Biz doğayı da koruyan bir partiyiz. Yani Dünya Partisi bir anlamda hayvan haklarını koruyan, bir anlamda, ormanlara, suya güneşe sahip çıkacak bir partidir.? Dedi.

Geleceğin partisi olmak yolunda alt yapılarını hazırladıklarını söyleyen Gündüz, Yeni nesil siyaset sloganı ile insana değer veren, bütün insanları TC vatandaşı olarak eşit gören bir siyasal anlayışa sahip olduklarını belirtti.

Ülkeye hizmet etmenin sadece bir partinin sorumluluğunda olmadığını belirten Gündüz, Yeni Dünya Partisi olarak ideoloji olmadan, iktidara daha fazla hizmet yaptıracak bir muhalefet sergileyeceklerini ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.