İKİ İLÇEYE SÜRPRİZ BAŞKANLAR

İKİ İLÇEYE  SÜRPRİZ BAŞKANLAR

Ak Parti?de kongre sürecinde değişmesi planlanan iki ilçe başkanlığı için iki sürpriz isim açıklandı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı  Fazlı Koç Gölyaka İlçe Başkanlığına, Gümüşova Gençlik Kolları Başkanı Cihan Ünal da Gümüşova İlçe Başkanlığına getirildi.

 

 

Ak Parti Düzce Teşkilatında,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın sık sık dillendirildiği metal yorgunluğu olanların çekilip yerine genç dinamik isimler getirilmesi söylemine uygun atamalar yapıldı.

Kongre sürecine girildiğinde başkanları değişecek olan iki ilçe olarak açıklanan Gölyaka ve Gümüşova?ya Gençlik Kolları başkanları atandı. İl Gençlik Kolları Başkanı  Fazlı Koç Gölyaka İlçe Başkanlığına, Gümüşova Gençlik Kolları Başkanı Cihan Ünal da Gümüşova İlçe Başkanlığına getirildi

Gençlik Kolları İl Başkanı Fazlı Koç, Gölyaka İlçe başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı yaklaşımda, ? Biz bu davaya gönül verdik ne mevki ne makam sevdamız var sadece vatan ve millet sevdamız var...Genel merkezimiz ve Büyüklerimiz nerde görev verirse orada ilk günkü Aşkla çalışırız.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.