DÜZCESPOR DEPLASMANA HAZIR

DÜZCESPOR DEPLASMANA HAZIR

10 Eylül Pazar günü deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı ile karşılaşacak olan Düzcespor, maçın hazırlıklarını dün 18 Temmuz?da yaptığı çift kale antrenmanla tamamladı.

3. lig temsilcimiz Düzcespor sezonun 2. hafta maçında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı ile karşılaşacak. Sezona Halide Edip Adıvar galibiyeti ile başlayan kırmızı lacivertliler Bayburt deplasmanı öncesi son idmanlarını gerçekleştirdiler.

18 Temmuz stadında Taner Öcal idaresinde çift kale idman yapan futbolcular maç hazırlıklarını tamamladılar.

Düzcepor Basın Sözcüsü Emrah Özer, lig maçı için takımın Cumartesi günü yola çıkacağını söylerken, Ziraat Türkiye kupasında Denizlispor eşleşmesini de değerlendirdi.

Özer, ? Öncelikle hedefimiz deplasmandan da galibiyet alarak seriyi yakalamak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında Denizlispor ile eşleştik. Deplasmana gideceğiz, orada da elimizden geleni yapacağız.? Derken, geçen dönemde olduğu gibi deplasman maçlarını sponsorların üstlenmesi için görüşmeler yaptıklarını söyledi, ? Böyle bir düşüncesi olan varsa memnuniyetle karşılarız? şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Taner Öcal ise, Bayburt takımını inceleyerek ona göre bir taktik çalışması yaptıklarını söyledi, ? maça hazırız? dedi.

Öcal, ? İyi çalışıyoruz. Çocuklar da çok coşkulu ve hevesli. İnşallah oradan da iyi bir sonuçla döneceğiz. Denizlispor iyi bir takım, biz de iyi oynamaya başladık. Denizli maçına kadar daha iyi olup güzel futbol seyrettireceğiz. Tur atlamaya gidiyoruz. Rakip bizim için önemli değil. Kendi futbolumuzu oynayıp en güzel sonuçla döneceğimize inanıyorum.? Derken, performans düşüklüğü nedeniyle takımdan gönderilen Kemal?in geri dönmesi ile ilgili olarak ise, ?Onun dışarıda kalmasına gönlümüz razı olmadı çünkü biz bir aileyiz. Yönetimle konuştum tekrara aramıza katılmasını istedim. Performans antrenörümüze verdik özel çalışmalar yapacak, 15 gün içinde o da hazır olur, takımımıza katkıda bulunur diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.