ERDOĞAN: HEYKEL DEĞİL HİZMET ESERLERİ DİKİN

ERDOĞAN: HEYKEL DEĞİL HİZMET ESERLERİ DİKİN

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Rabia işaretinin partisinin siyasi simgesi olduğunu tescilledi. Bugün belediye Başkanlarına seslenen Erdoğan, Düzce?de Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in ? siyasi sembol? değil diyerek diktiği Rabia?nın partisinin işareti olduğunu söyledi.

 

ATO Congresium'daki Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedefiniz mart 2019 değil, kasım 2019 olmalı." diyerek başkanları uyardı.Düzce ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda Erdoğan?ın konuşmasından satır başları şöyle:

 

"KÖKLÜ BİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ORTAYA ÇIKTI"

?Biz gençliğimize güvendik. İnanıyoruz. Şimdi de kalite sorunumuzu halletmek suretiyle bunu çok daha farklı bir yere taşıyacağız. Bu tablo AK Parti olarak ve bireysel olarak kendimizi yenilememiz, geleceğe hazırlamamızın önemini gösteriyor. Ülkemiz ve dünya öylesine hızlı gelişiyor ki bu yenilenmeyi çok daha köklü bir şekilde yapmamız gerektiği anlaşılıyor. AK Parti'de görev alan her bir arkadaşım benim için partisi için ülkesi için görev yapmış birer kahraman. Bizim partide en vasat görevde yer almış arkadaşlarım muhalefet partilerin yıldızlarından ileridir. 2019 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerine çıkmak için mevcutla yetinemeyiz.Dava kalıcı, isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacağız, sadakatimizi davamıza göstereceğiz.?

 

?PARTİMİZİN İŞARETİ"

?Her siyasi hareketin kendine has özelliği vardır. Rabia işaretini hala bilmeyenler var. Bizim partimizin de işareti bu. Mahir Bey herhalde bunu yazılı olarak göndereceksiniz. Başka çaresi yok. Şimdi bunun felsefesi de belli. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.?

 

"HEYKEL BİZİM DEĞERLERİMİZE TERSTİR"

"Bazı belediyelerimiz şahsımın heykelini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara düşmesinler. Ben heykelimin yapılmasını istemiyorum, heykel değil hizmete yönelik eserler yapsınlar. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilsinler"

 

KELEŞ SİYASİ SEMBOL DEĞİL DEMİŞTİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Çay mahallesi kavşağına diktiği Rabia heykeline gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada Rabia işaretinin bir sembol olmadığını söylemiş, "15 Temmuz'da yaşadığımız darbe sendromundan sonra bazı şeylerin artık bu ülkede olamayacağını ortaya koyacak bazı sembollere ihtiyacımız var. Bunlardan birisi Sayın Cumhurbaşkanımızın da özellikle vurgu yaptığı 'Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet' vurgusudur. Bunun bir de simgesel bir işareti de ortaya çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği gibi bunu da Düzce'de ölümsüzleştirmek için böyle bir kavşakta hayata geçirdik.? Şeklinde açıklamada bulunmuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.