BAŞARILI BİR YIL MESAJLARI

BAŞARILI BİR YIL MESAJLARI

2017-2018 eğitim öğretim dönemi bugün çalan ders ziliyle başladı. Geçen hafta okula başlayan okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri ile birlikte Düzce?de yaklaşık 73 Bin öğrenci ile 4 bin 86 öğretmen ders başı yaptı..

Kurban Bayramı tatilinin uzaması nedeniyle gecikmeli olarak başlayan  2015-2016 eğitim-öğretim yılında, ilk ders zili bugün çaldı. Binlerce çocuk ilk kez okula merhaba derken, 73 bine yakın öğrenci yeni eğitim yılında sıralara oturdu.

 

 

Düzce?de devlet okulları ile birlikte dershanelerin de lise ve orta öğretim kurumlarına çevrilmesi ile bu yıl 350 okulda eğitim verilecek.   Düzce merkez ve ilçelerinde bazı okulların zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alınması ile çok az sayıda öğretmen Düzce?den ayrılırken, 249 yeni öğretmenin ataması yapıldı. Alınacak ücretli öğretmenlerle birlikte Düzce?de bu yıl öğretmen açığı da yaşanmayacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımları kapsamında toplamda 162 derslikli 11 okul yeni eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla başta Vali Zülkif Dağlı olmak üzere yayınlanan mesajlarda, huzurlu, başarılı, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesi temenni edildi.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI

Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir.

Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz.

Çocuklarımızın güvenli bir ortamda eğitimlerini görmesi, güvenli şekilde taşınmalarının sağlanması ve gelecek nesillerimiz için; okul yönetimlerimiz, ailelerimiz ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde okula ulaşmasını sağlayan servis şoförlerimizin ortak çalışması ile mutlu ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, ilköğretim haftalarını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞ

 ?Okul sıralarında oturan öğrencilerimiz ülkemizin hedeflerine ulaşmasında yarının idarecileri, meslek ve kariyer sahibi kişileri olacaklardır. Her bir öğrencimiz bu hedeflere yönelik, eğitim ve öğretim alacaklardır. Yine, her bir öğrencimiz, ailesini, toplumu, ülkesini seven bireyler olarak yetişecektir. En temel ülkü de öğrencilerimizin her alanda yararlı bir birey olarak kendilerini geliştirerek, ülkelerini geliştirmeleri olmalıdır. Geleceğimizin, ülkemizin teminatı olan öğrencilerimizin başarılı bir hayat yolunda ilerlemelerini temenni ediyor, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

AK PARTİ İL BAŞKANI HİKMET KESKİN

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2017?2018 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.