DÜSOF'TAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

DÜSOF'TAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Düzce Safari Offroad kulübü tarafından Yığılca?da bir ilk gerçekleştirildi. Beklenenden fazla katılım sağlanırken renkli ve heyecanlı anlar yaşandı.

Düzce Safari Offroad kulübünün organizasyonu, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit?in katkıları ile ilçede ilk kez offroad şenliği düzenlendi.

 

 

Katılımın yoğun olduğu şenlikte 6 bayan ve 38 erkek olmak üzere 44 araç start aldı. 22 ilden sporcuların katıldığı şenlikte Yığılca ilk kez böyle bir organizasyonla tanıştı.

Düzce Safari Offroad Kulüp Başkanı Mehmet Albayrak organizasyon hakkında bilgi verirken katılımın beklenenden fazla olduğunu söyledi.

Albayrak, ? Yığılca?mızda da ilk defa yapmış olduğumuz şenlikteyiz. Belediyemizin destekleri ile adım attık,  teşekkür ederiz.etkinlik düzenledik. Katılım beklediğimizden daha fazla. 38 aracımız start alacak. Offroad camiası olarak Başkanımıza  teşekkür ediyoruz. İnşallah bir dahaki yıl daha profesyonel, daha ciddi anlamda çalışma yapmak istiyoruz. 1,5 ay sonra Düzce Belediye Başkanımızın destekleri ile Düzce merkezde büyük bir şenlik gerçekleştireceğiz.? Dedi.

Yığılca Kaymakam Vekili Fatih Bayram ve Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit,  organizasyonun Yığılca?nın tanıtımına katkı sağladığını söyleyerek, ilçenin farklı bir heyecan yaşadığını vurguladılar.

Yığılca Offroad şenliği yarışmalarda derece alan ekiplere kupalarının takdim edilmesiyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.