NEFESOĞLU?NDAN AÇIKLAMA

NEFESOĞLU?NDAN AÇIKLAMA

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Valilik tarafından gazilere verilen kahvaltıda protokole garsonların servis yapması, gazilerin ise açık büfe şeklindeki kahvaltıdan self servis yapmaları eleştirilerek ulusal basına yansıdı. Ulsal basındaki haberler üzerine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şube Başkanı Vedat Nefesoğlu bir açıklama yaptı.

Gaziler günü kutlamaları kapsamında Valilik tarafından gaziler ve şehit ailelerine verilen kahvaltı ulusal basına yansıdı. Kahvaltı, protokole garsonların hizmet etmesi, gazilerin ise kahvaltılarını kendilerinin alması dolayısıyla eleştirilerek ulusal basında yer aldı.

 

 

Tükiye muharip Gaziler Derneği Düzce Şube Başkanı Vedat Nefesoğlu, kahvaltının yankıları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Nefesoğlu, ? Yanlış bilgi verilmiş ya da yanlış anlaşılmalar olmuş. Gazilerimiz açık büfe olduğu için kendileri istediği çeşit kahvaltıyı almak istedikleri için sıraya girmişlerdir. Bu konuyu görünce sayın Valim bana ve görevli arkadaşlara dedi ki, bu gazilerimiz yaşlı kişiler, niye ayaktalar , kendi kahvaltılarını alıyor diye söyledi, ben de, bu açık büfe Sayın Valim, gazilerimiz istediği kahvaltıyı alsın diye söyledim. Yaşlı ve sakat olan gazilerimize de görevlilerin götürmesi daha uygun olur diye söyledim. Valim de bana siz nasıl uygun görürseniz o şekilde olsun, gazilerimiz rahatsız olmasın, onların memnuniyeti bizim için çok çok önemli dedi.? Şeklinde konuştu.

Çıkan haberler için ? yalan ve yanlıştır? diyen Nefesoğlu, gazilerin sıraya istedikleri kahvaltıyı almak için girdiklerini söyledi.

Yaşlıların kahvaltılarının masaların götürüldüğünü vurgulayan Nefesoğlu, ? Ben Gaziler Derneği Başkanı olarak çok memnun olduğumuzu ilettim, gazilerimizin de çok memnun olduğunu, herhangi bir sıkıntı olmadığını paylaştım. Basında çıkan haberleri gazilerin temsilcisi olarak kesinlikle kabul etmiyorum.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.