OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN İŞBİRLİĞİ

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN İŞBİRLİĞİ

Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri bugün TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda hem velilere hem öğrencilere mektup dağıttılar. ? Polis Amcadan Mektup Var? projesi ile öğrencilerin okullarına güvenli gidip gelebilmeleri için alınan tedbirler anlatılırken, velilerden de destek isteniyor.

 

 

Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik biriminin hayata geçirdiği proje bugün Mehmet Akif İlkokulunda uygulamaya konuldu. Ekipler ? Polis Amcadan Mektup Var? projesi ile, öğrencilerin okullara daha güvenli gidip gelmelerini sağlamak için alınan polisiye tedbirlerin yanı sıra velilerin de destek vermesi hedefleniyor.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen programda anne ve babalara hitaben hazırlanan mektuplar İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve polisler tarafından dağıtıldı.

Ayrıca çocuğun bir tehlike anında nasıl davranması gerektiğine dair uyarıların yer aldığı broşürler de ailelere verilirken, slayt gösterimi halinde öğrenciler, kimlik, internet ve tehlike anında kimlerden yardım istemesi gerektiği konularında bilgiler verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.