TAKIM RUHU YAKALANDI, GERİSİ GELECEK

TAKIM RUHU YAKALANDI, GERİSİ GELECEK

Düzcespor basın toplantısında konuşan Basın Sözcüsü Emrah Özer ve Kaptan Zihni Aydın, takımda birlik beraberlik ruhunun yakalandığını, Batman maçında alınan iyi sonucunun devam edeceğini söyledi.

 

 

Düzcespor haftalık basın toplantısı Basın Sözcüsü Emrah Özer ve Kaptan Zihni Aydın?ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzcespor Basın Sözcüsü Emrah Özer, batman deplasmanından güzel sonuçla döndüklerini söylerken, Batman taraftarına ve yöneticilerine Düzcespor?a karşı iyi tutumlarından dolayı teşekkür etti, ? aynı misafirperverliği biz de göstereceğiz? dedi.

Özer, ? Biz futbolcular da yönetim de inanarak gittik. Futbolcularımız çok istekliydi. Golü de bulduk. Takımda değişen ne var derseniz, bir hava var. Konuşmayan oyuncularımız konuşmaya başladı. Deplasmandan dönüşte cenaze havası olurdu ancak bu kez mutlu döndük. Önümüzde Çatalca maçı var, bu maçtan da yüzümüzün akıyla çıkacağız. ? dedi ve taraftara çağrıda bulundu.

Kaptan Zihni Aydın, son haftalarda alınan sonuçların Düzcespor?a yakışmadığını söylerken, Batman maçı öncesi yapılan istişarlerle birlik beraberlik ve takım ruhunun yakalandığını dile getirdi.

Taner Öcal?ın istifasının ardından 8,9 hocayla görüştüklerini söyleyen Emrah Özer, 3 hocayla görüşmelerin devam edeceğini, bugünlerde yeni hoca isminin açıklanacağını belirtti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.