MESLEKİ EĞİTİME SPONSOR DESTEĞİ

MESLEKİ EĞİTİME SPONSOR DESTEĞİ

Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri  İzmir de düzenlenen makine takım fuarına katıldılar. Öğrenciler kendileri için kazanım olduğunu söyledikleri  bu fuarda son teknoloji ile üretilen makineleri tanıdılar.  

 

 

Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdür yardımcısı Fatih Doğan ve Makine Teknolojisi öğretmeni Murat Uslu ile örencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için imkansızlıklara rağmen Tezmaksan makinanın sponsorluğunda İzmir de bulunan makine takım fuarına katıldılar.

Fuar kapsamında öğrenciler gelişen teknolojiler hakkında bilgiler aldı , iş görüşmeleri yaptı , iş adamları ile ve üreticiler ile mülakatlar gerçekleştirdi.

Öğrenciler bu fuara katılmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu , bu fuarda ki kazanımları ile milli ve yerli sanayinin kalkınmasına katkı sağlayan bireyler olmak istediklerini söylediler.

Fuardan çok yararlandıklarını söyleyen Öğrenciler, mesleklerine ve dünyaya artık daha farklı baktıklarını , başarılı olmak için çok çalışmaları gerektiğini ve ithal edilmek zorunda kalan makinelerin Türkiye de milli imkanlarla üretilebilmesi için çalışmalar gerçekleştireceklerini , hedeflerinin milli ve yerli sanayinin kalkınmasına katkı sağlayan bireyler olmak olduğunu söylediler. Ayrıca öğrenciler, öğretmenleri Fatih Doğan ve Murat Uslu ile, fuara katılmalarına sponsor olan Tezmaksan makine firmasına ve yetkililerine teşekkür ettiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.