PAZVANT: TÜM ŞEHRİ KUCAKLAMALI

PAZVANT: TÜM ŞEHRİ KUCAKLAMALI

Akçakoca Kaymakamlığı ile Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ?Akçakoca OSB? sini Kuruyor, Logosunu Arıyor? sloganı ile logo tasarım yarışması başlattı.

 

 

?Akçakoca Demirçelik İhtisas OSB? sini Kuruyor, Logosunu Arıyor? sloganıyla Logo Tasarım Yarışması başlatıldı. Akçakoca Kaymakamlığı ile Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğinde düzenlenecek olan yarışmayla ilgili açıklama yapan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant, ?Biliyorsunuz görsel kimlik bir markayı var eden, zihinde algılanmasını ve yer etmesini sağlayan en önemli unsurdur. Halk arasında da yaygınca söylendiği gibi ?tüm algılar gözle başlar? ifadesi özellikle marka, tanınırlık ve kurum kimliği açışından çok önemli ve doğru bir ifadedir. Bu kapsamda Akçakoca?nın sadece ürettikleri ile değil resim, fotoğraf veya logo olarak da markalaşması gerektiğini düşünüyoruz.? dedi.

Akçakoca?nın marka değerlerine de değinen Pazvant; ?son bir yıldır ısrarla üzerinde durduğumuz bir konu olan Akçakoca Fındığı marka ve önemli bir değer olarak karşımızda duruyor. Akçakoca Markaları ile geleceğe yön veren bir şehir hüviyetine sahip olmalıyız? şeklinde konuştu.

 

TÜM ŞEHRİ KUCAKLAYAN BİR LOGO HEDEFİ

Pazvant, düzenlenen logo tasarım yarışmasının içeriğini ve teknik detaylarını şöyle sıralarken,

Yarışmanın, seçici kurul üyeleri ve üyelerin birinci derecedeki yakınları dışında ulusal ve uluslararası tüm profesyonel tasarımcılar ile halka açık olduğunu, tasarımların özgün ve Akçakoca?nın yapısına katkıda bulunması gerektiğini söyleyerek, tasarımların 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine elden veya posta ile göndermesi gerektiğini bildirdi. Yapılan başvurular arasından seçilecek finaliste 2 bin TL ödülü verileceğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.