UĞUR?DAN VELİLERE BİLGİLENDİRME

UĞUR?DAN VELİLERE BİLGİLENDİRME

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte üniversite sınavına girecek 12. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik programlar gerçekleştirilen Düzce Uğur Temel Lisesi?nde velilere yeni üniversite sınav sistemi anlatıldı.

 

 

Düzce Uğur Temel Lisesi velilere yönelik bir program düzenledi. Belediye Kültür merkezinde yapılan programın ana konusu değişen üniversite sınav sistemiydi.

Uğur Temel Lisesi kurucu öğretmeni Gökhan Sarıgül açılış konuşmasında değişen sınav sisteminden söz etti, 21 Ekim  Cumartesi günü Türkiye genelinde ilk YKS denemesini yapacağını, yeni sistemle çalışmaya başladıklarını belirtti.

Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil Kurt, yeni sistem hakkında velilere bilgi verirken uyarılarda da bulundu, çocuklarını sadece derse değil, spor ve sanata teşvik etmelerini istedi.

Kurt, Uğur Raunt?un kullanımı ve ayrıcalıkları hakkında da açıklamalarda bulundu. Uğur Raunt sayesinde velilerin öğrencilerin performanslarını ve başarı düzeylerini daha iyi ve doğru bir şekilde takip edebileceklerini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.