SÜRÜCÜLER BU KAVŞAKTAN DERTLİ

SÜRÜCÜLER BU KAVŞAKTAN DERTLİ

Düzce?nin tek dalçıkı Çoban kavşağında. Ancak Olimpiyat kavşağında da bir dalçıkımız oldu. Ama bu kez ödeneksiz, inşaatsız doğal dalçık. Dalçıka girerken o kadar özen gösteren ancak araçlarının altını vuran  sürücüler ise isyanda.

 

 

Düzce?de trafik yoğunluğuna çare olacak düşüncesi ile yapılan ancak tartışmaları ve eleştirileri de beraberinde getiren, son aylarda ise özellikle akşamları yaşanan trafik yoğunluğu isyan ettiren Çoban dalçıkımızdan sonra bir dalçıkımız daha oldu. Ancak bu dalçık hiç masrafsız, ödenek harcanmadan, aylarca beklenilmeden ve inşaat telaşı yaşanmadan ortaya çıkan doğal dalçık oldu.

D-100 üzerinde seyrederken  Olimpiyat kavşağından 1125. sokağa dönen, ya da Düzce merkezden Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı istikametinden gelerek  yine kavşaktan direk karşıya devam eden sürücülerin mecburiyetten kullandığı bu dalçıktan şikayetler son günlerde arttı. Tepkilerini dile getiren sürücüler, her geçişte araçlarının altını vurduklarını söylerken, bu yolun ne zaman düzeltileceğini sordular.

Özellikle ağır tonajlı araçların geçerken devrilme riski ile karşı karşıya kalması  vatandaşları tedirgin ederken, sürücüler de bu doğal dalçıktan memnun olmadıklarını dile getirdiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.