AYNI YERDE 2 SORUN BİRDEN

AYNI YERDE 2 SORUN BİRDEN

Kültür Mahallesi?nde iki yol sorunu birden yaşanıyor. Biri üç sokağın kesiştiği meydana araçların çok hızlı giriş çıkış yapması, diğeri ise aynı yerdeki asfalta yama üzerine yama yapılması.

 

 

Şehrin tam merkezindeki Kültür mahallesi?nde yol sorunu 1 değil 2 tane. 3 sokağın kesiştiği ve eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in tam evinin önünde bulunan meydana çıkan araçlar öyle bir hız yapıyor ki, hem sürücüler hem de yayalar her an hayati tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, Konak Sokak, Bankalar sokak ve M. Osman sokaktan gelen araçların hız kesmesi için kasis yapılmasını istiyor.

Kültür mahallesinde aynı yerde ikinci yol sorunu ise Konak sokağın Rasim Betir bulvarına çıkışta yaşanıyor. Yıllardır doğru dürüst asfalt görmeyen sokağa geçici çözüm olarak yama üzerine yama yapıldı. Yol yolluktan çıkarken, Konak sokağa yolu düşen bir sürücü ?köye geldim zannettim? dedi, bir çok sürücü de yolun yaşattığı sıkıntıdan şikayet etti.

Belediyeden alınan bilgiye göre, önümüzdeki günlerde Rasim Betir Bulvarı'yla birlikte Konak sokağa da asfalt döküleceği bildirildi. Asfalt öncesi sürücülerin mağduriyet yaşamaması için sokağa geçici olarak ön çalışma kapsamında yama yapıldığı öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.