BELEDİYEDEN YER İSTİYORLAR

BELEDİYEDEN YER İSTİYORLAR

Ali Güney?in belediye başkan yardımcılığı döneminde T plaka mağduru olan taksici esnafı şimdi de yer sorunu yaşıyor. Krempark AVM Taksi durağı esnafı , işgaliye parası vermelerine rağmen kaldırıma park ediyorlar gerekçesi ile belediye tarafından bulundukları yerden kaldırılmak isteniyorlar. Taksiciler, ? biz ekmeğimizin derdindeyiz? diyerek belediyeden kendilerine toplu halde durabilecekleri bir yer göstermesini istediler.

 

 

Krempark AVM taksi durağı esnafına bir dokun bin ah işit. Taksici esnafı yer mağduru. İstanbul caddesinin trafiğe kapanmasının ve tramvay yolunun yapılmasının ardından araçlarını park edecek yer bulamayan esnaflar kaldırıma park etmeye başladılar.

Ancak işgaliye parası ödeyen esnaflar, zabıta tarafından araçlarını kaldırmaları için uyarı aldılar. Yeni Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen taksici esnafı, kendilerine yer gösterilmesi talebinde bulundular.

Taksici Fikri Nefesoğlu ?  5 araçlık park yerimiz vardı. Kaldırıma park etmek zorunda kalıyoruz. Herkesle görüştük bir başkanla görüşmedik, park yeri istiyoruz. Tramvay çalışması vardı. Araçları çekmeyeceğiz dedik. Zabıta müdürü geldi, Başkana çıkmayı düşünüyoruz. Yıllardan beri aynı sorun var. Her gelen başkan ve müdürler bize söz verdi. Durak kuruldu kurulalı var bu sorun. 5 yıldır her yönetici tamam toparlayacağız dedi bugüne kadar geldi. Kaldırıma araç park etmememiz istendi ama biz de nereye koyacağız, biz de rahatsızız kaldırıma araç koymaya ama çaresiziz.? Derken,

Onur Koç ise, ? Apartman sakinleri ile her gün kavga etmek zorunda değiliz. Bizim parkımız burası diyorlar biz de pak işgaliye ücreti verdik. Apartman sakinleriyle kavga et, yoldan geçen esnaflarla kavga et, kaldırımdan yürüyemeyen insanlarla kavga et, hep bir mücadele içindeyiz, bir yer gösterilsin istiyoruz. Durağımız neresi bilelim de ona göre hareket edelim. 2 aracım var çalışma ücreti ödedim ben buraya ama park yerim yok benim. 9 araç var çalışan, 5 araçlık yerimiz var diğer araçların hepsi kaldırımda. Ne yapmamız gerekiyor. Herkesle kavga içindeyiz. Şu anda bir çözüm yok.? Şeklinde sıkıntılarını dile getirdi.

Taksiciler çözüm önerisi olarak ise İstanbul caddesinde YEYPAŞ?a ait park yerlerinde kendilerine durak verilebileceğini söylediler.

?Kimseyle sorunumuz kalmayacak? diyen esnaflar, Düzce?nin merkezinde güzel bir görünüm istediklerini söylerken, paramparça değil, toplu bir düzende olacakları yer istediler. ? Taksici esnafını küçük görmesinler, her türlü insanla uğraşıyoruz bir de park sorunu ile uğraşmayalım ? dediler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.