CUMHURBAŞKANI İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında ? sağdaki soldaki fiskoslara kulak asmayın, 2019 da gireceğimiz tüm seçimlerden de başarı ile çıkacağız? dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara?da 81 İl Başkanı İle buluştu. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İGM Başkanı Dursun Çakır, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert?in de katıldığı toplantıda Erdoğan, ? işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz.? Dedi.

Mesele memleket meselesi olduğunda, davanın geleceği olduğunda hemen hemen tüm arkadaşlarımız takdire şayan bir sadaketle hareket etmişlerdir. Biz hasbi oldukça, samimi oldukça, çalıştıkça, ürettikçe milletimiz de bize sahip çıkmayı, desteklemeyi sürdürecektir. Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik işte bu ruhtur. Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bizim ülkemizde yapacak çok işimiz var, alacağımız çok büyük mesafeler var. Allah'ın izni ile milletimizin bize olan sadakati de artacaktır. İnşallah 2019'da da bu çizgimize sıkı sıkıya sarılarak gireceğimiz tüm seçimlerden başarı ile çıkacağız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.