AKÇAKOCASPOR İÇ TRANSFERİ TAMAMLADI

AKÇAKOCASPOR İÇ TRANSFERİ TAMAMLADI

Akçakocaspor Başkanı Yiğit Önder Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Akın Ziya Denizgez, Fatih Balcı ve Cengiz Denizci ile birlikte yaptığı basın toplantısında transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Toplantıda, Akçakocaspor'un iç transferini büyük ölçüde tamamladığını söyleyen Başkan Yiğit Önder, "Kadir Soner, Burak Kalyoncu, Caner, Yener, Enes, Hakan, Gürkan Yemenici ile birer yıllık sözleşme yeniledik. Aytaç, Kaleci Haluk ve Burak'la görüşmelerimiz sürüyor onlarla da olumlu sonuçlanacağı ümidindeyim. Bölgesel amatör liginde transferi büyük ölçüde tamamlayan tek kulüp durumundayız. Şu ana kadar 17 futbolcu ile anlaşmış bulunmaktayız. 24 Kişilik kadro bildirmek zorunluluğumuz var üç dış transfer girişimimiz var. Kısa sürede iç ve dış transferimiz tamamlanmış olacak" dedi.
Tesisleşme ve futbolcuların konaklamaları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Önder, "Biz mutlaka maçlarımızı Akçakoca'da oynamak istiyoruz. Stadın suni çimle kaplanması çalışmalarının kısa sürede başlayacağını ve sezona yetiştirileceğini öğrendik. İl Spor Müdürlüğü ile temaslarımız bize her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımızla sürüyor. Futbolcu, teknik kadro için yerimiz hazır. Bir sıkıntı yok" diye konuştu.
İç transfer görüşmelerinde futbolcuların yaşanan son gelişmelerden olumsuz etkilenip etkilenmediği, Akçakocalı sporseverlerin bir ayrımcılık yaşanır kuşkuları ile ilgili sorulan soruya Başkan Önder, "Tüm Akçakocalı hemşehrilerim şunu iyi bilmeliler ki biz kendimizi bir Akçakocalı olarak görüyoruz. Takımlarının başarısı için onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Asla bir ayrımcılık kuşkusu yaşanmamalı. Ben futbolcularımla bu konuyu tek tek görüştüm hepsi rahat. Onları en iyi tanıyan Selahattin hoca ile beraberiz. Yine Akçakoca'dan yetişmiş Muammer hoca ve profesyonel deneyimi olan Yahya Aydın Antrenörümüzle iyi bir aile olacağız. Akçakoca halkı bize güvensin. Bizim hedefimiz 3. lige çıkmak. BAL'da kalmak değil. 3. Lige çıkmamız halinde Akçakoca çok şey kazanacaktır. Aldığımız bazı duyumlar ki bunların başarında ayrımcılık yapılacağı geliyor, bizi üzüyor tekrar ediyorum Başta futbolcular olmak üzere Akçakocalıların bu yönetime ve teknik kadroya güven duymalarını maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini istiyoruz" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.