HER GÜN KAZA KORKUSU YAŞIYORLAR

HER GÜN KAZA KORKUSU YAŞIYORLAR

Mergiç mahallesi 1050 Bulvarı 893. sokak sakinleri her gün kaza korkusu ile yatıp kalkıyorlar. Çocuklarının hayatından endişe eden vatandaşlar, yaklaşık 3 hafta önce yapılan kavşakta hemen hemen her gün kaza meydana geldiğini söylerken, can yanmadan önlem alınmasını istediler.

 

 

Mergiç mahallesinde mahalle halkı çok tedirgin. Nedeni ise, 1050 Bulvarı 893. sokağa yapılan kontrolsüz kavşak. Kavşak yapılalı henüz 3 ahfat olmuş ancak mahalleleri hemen hemen her gün yaşanan kazalar yüzünden ayakta. İşe gidenler, okula giden çocuklar, pazara giden vatandaşlar her gün kaza riski ile karşı karşıya gelmekten bıkmış durumdalar.

Kavşak yapıldığından bu yana meydana gelen kazlar yüzünden araç parçalarıyla dolu yol için önlem alınmaması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Mergiç mahalle muhtarı Şeref Yılmaz, yolda önlem alınması için kaç kez dilekçe yazdıklarını ancak hiçbir eri dönüş olmadığını söylerken, ? can yandıktan sonra mı önlem alınacak? diyerek yetkililere seslendi.

Yılmaz,  ? dört yol ağzı burası, yeni yapıldı 3 hafta gibi bir zaman oldu. 3 haftada burada 15 tane kaza oldu ve çok ağır kazalar da meydana geldi. Araba çöplüğü gibi oldu, direkler yıkıldı. Verdiğimiz dilekçede burayı belirttik ama hiçbir şey yapılmadı. Çok komik, bir kontrolsüz kavşak tabelası diktiler. Burada can yandıktan sonra önlem alınacak. Can yanmadan burada önlem alınmasını istiyoruz. Pazaryerine giden yol olduğu için kaza yapmaya çok müsait.? Diyerek, hız kesici ve yaya geçidi yapılmasını istedi.

Mahalle sakinleri ise her gün kaza tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını söylerken, ? illa ki birileri ölünce mi bir şey yapılacak? diyerek, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ? burası Düzce?nin mahallesi mi köyü mü? derken, çocuklarını okula gönderirken servislerin bu yoldan güvende etçiğini görmek için arkalarından baktıklarını ifade ettiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.