MİNİKLERDEN BİR KEZ DAHA PANKARTLI EYLEM

MİNİKLERDEN BİR KEZ DAHA PANKARTLI EYLEM

Tam 2 yıl önce Belediye Başkanı Mehmet Keleş?ten bozuk yollarının yapılmasını isteyen ve pankartlı eylem yapan minikler, bu kez Belediye Başkanı Dursun Ay?a aynı istek için mesaj yolladılar. Minikler ellerinde ? Dursun Amca ne olur yolumuzu yap? pankartıyla Başkana seslendiler.

 

 

Kalıcı Konutlar Güzelbahçe mahallesinde hizmet veren Nilüfer Kreş ve Gündüz Bakımevine giden yolun bozuk oluşu büyükler kadar küçükleri de zor durumda bırakıyor. Tam  2  yıl önce 2016 yılı Şubat ayında, çamurlu ve göl halindeki yollarından bıkan minikler, tıpkı büyükleri gibi pankart açarak televizyonumuz aracılığıyla isteklerini dile getirmişlerdi.

Çocuklar Belediye Başkanı Mehmet Keleş?e en samimi halleri ile seslenirken, ? Arabamız hep çamur oluyor?, ? Mehmet Amca Ne olur Yolumuzu Yap?, şeklinde eğitmenlerinin yardımları ile yazdıkları pankartlarla seslerini duyurmaya çalışmışlardı.

?Mehmet Amca ayaklarımız çamur oluyor? diyen minikler  zaman zaman utanarak konuşmakta zorlansa da hep birlikte slogan atarak isteklerini dile getirmeyi başarmışlardı.

O dönemlerde Düzce Belediyesinden alınan  bilgilere göre yolun planlamaya alındığı ve havaların düzelmesi ile birlikte minik yüreklerin isteklerini yerine getirileceği öğrenilmişti..

Ancak miniklerin eyleminin üzerinden tam 2 yıl geçti, o minikler çoktan ilkokula başladı ancak hala yolları yapılmayan, çamurda okullarına gitmek zorunda kalan yeni öğrenciler yine ellerinde pankartla yola çıktı.

Minikler bu kez Belediye Başkanı Dursun Ay?a seslendiler ve ? lütfen yolumuzu yapın? dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.