VALİ İNCELEMEDE BULUNDU

VALİ İNCELEMEDE BULUNDU

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve beraberindeki protokol üyeleri, Akçakoca Yukarı mahallede yapımı devam Hopali konağında incelemede bulundu.

Kadınlar pazarının faaliyete geçmesiyle  birlikte büyük bir canlılık yaşayan Akçakoca Yukarı mahallede, belediye süratle altyapı çalışmalarını tamamlamaya çalışırken, canlanan turizmle birlikte yıkılmaya yüz tutmuş ecdat yadigarı tarihi evlerin restorasyon çalışmaları da devam ediyor.

Akçakoca Belediyesi ile Düzce Valiliği?nin birlikte yürüttükleri restorasyon çalışmalarından biri olan Hopali konağı , mirasçılarından  alınarak aslına uygun restorasyon çalışması başlatılmıştı. Konaktaki  çalışmaları inceleyen Vali Dağlı yetkililerden bilgi aldı.

Vali Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte protokol üyeleri, Akçakoca Turizminin canlandırılması amacıyla yapım ve onarımı devam eden Akçakoca Bey Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Bir süre bina içinde yapılan çalışmaları inceleyen Dağlı, protokol üyeleri ile birlikte katları gezdi. Gelinen son aşamanın kritiği yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.