Akçakoca Belediyesi okul kütüphanelerine kitap hediye etti

Akçakoca Belediyesi okul kütüphanelerine kitap hediye etti

13-22 Ocak 2018 tarihleri arasında, Sky Tower Deluxe Otel ile Kültür Kentler Birliği Platformunun birlikte düzenlediği 1.Akçakoca Kitap Günlerinde yer alan birçok kitap Akçakocalılarla buluştu.

 

Kitap günlerinde Akçakoca Belediyesi ; Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilkokul, ortaokul ve liselerde görevli Edebiyat, Türkçe ve sınıf öğretmenlerinden oluşturduğu komisyon tarafından seçilen 203 adet kitabı satın alıp ve okul kütüphanelerine hediye edildi. Okulların kütüphanelerine kitap bağışının öncülüğünü yapan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici konuyla ilgili şu sözlere yer verdi:

 

?Akçakoca Belediyesi olarak eğitimi ön planda tutan bir anlayışla okullara ve öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. En büyük ve en değerli hediye kitaptır düşüncesinden yola çıkıp, öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını ve kitap sevgilerini artırmak amacıyla kitap günlerinde yer alan kitaplardan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonca seçilen kitapları alarak okullarımıza hediye ettik."

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.