DÜZCESPOR'DA ŞOK GELİŞME

DÜZCESPOR'DA ŞOK GELİŞME

Düzcespor yönetimine 2-3 haftadır gitmek istediğini dile getiren ve geçtiğimiz Cuma günü yaptığı basın açıklamasında istifa sinyallerini veren Ahmet Duman?ın yönetime istifasını sunduğu öğrenildi.

 



Kulübün istifa etme isteğini doğruladığı ancak henüz kabul edilmediği ise gelen bilgiler arasında. Düzcespor?un başarılı Teknik Adamı Ahmet Duman?ın istifası sunmasının altında yatan nedenin Düzcespor?a verilen transfer yasağı olduğu öğrenildi. Düzcespor kulübünün henüz istifayı kabul etmediği bildirildi.

Cuma günü yapılan basın toplantısında takımın şampiyonluk için yetersiz olduğu ve transfer yasağının konulması ile ilgili açıklamalar yapan Teknik Direktör Ahmet Duman "Bu takımdan kimse şampiyonluk beklemesin, böyle bir beklentiye girmesin" demişti. Bu açıklamanın taraftar, yönetim ve futbolcular üzerinde olumsuz etkiler yaptığı ise Pazar günü oynanan Bayburt Grup İl Özel İdare maçında gün yüzüne çıkmıştı.

 

Teknik Direktör Ahmet Duman ise  yaptığı açıklamada, " Bu ayrılıktan kimseyi sorumlu tutmuyorum fakat zirveye oynayacak bir takımın transfer yasağından dolayı kötü durumlara düşmesinden sorumlu tutulmak istemiyorum. takım önünü açmak için bu kararı aldım. Yardımcılarım ile birlikte Düzcespo'rdaki görevim sona erdi. Düzcespor taraftarına, yönetim kuruluna ve bize her zaman desteğini esirgemeyen basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Gerekli açıklamayı da en kıza zamanda yapacağım" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.