CİDDİ BULGULARA RASTLANMIŞ!

CİDDİ BULGULARA RASTLANMIŞ!

Tüm siyasi çalışmalarını, yaptırdığı çapraz anketlerle belirleyen AK Parti, Erdoğan'ın talimatıyla bir süre ara verme kararı aldı. Ak Parti kulislerinde dolaşan iddiaya göre anketlere ara verilmesinin nedeni ise, belediye başkanlarının firmalara para ödemesi.

 

 

Bilindiği gibi  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu çalışmalar aktarılırken, ?Anketlere güvenmiyorum artık. Bizi manipüle ediyorlar. Geçmişte de oldu. Yerel seçimlerde bizi nasıl yanılttıklarını gördük? demişti.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda parti merkez yönetimi, önümüzdeki 3 ay boyunca anket yaptırmama kararı aldı. Parti kurmayları, ?Seçimlere yakın anketler yaptıracağız. Her ay yapılan anketler için 100 bin lira civarında ödeme yapılıyor. Cumhurbaşkanı da anketlerin gerekli oldukça yapılmasına destek verdi? dediler.

AK Parti?de, biri süre önce yapılan ?belediye başkanı operasyonlarında? anketlerle ilgili sorun yaşadığı öğrenildi. Bazı il ve ilçelerde , görevde kalmak isteyen belediye başkanı ve il, ilçe teşkilat başkanlarının bazı anket firmalarına para vererek, kendisini başarılı gösteren anketler yaptırdığı ortaya çıkması üzerine böyle bir karar alındığı belirtildi.

Alınan kararın medyaya sızdırılması sonrası,  Düzce?de de anket firmalarına el altından para vererek kendisini başarılı gösteren başkanlar olup olmadığı merak edilmeye başlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.