İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

İYİ Parti Düzce Merkez İlçe 1. olağan kongresi bugün yapıldı. Yunus Özay Er, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı oldu.

 

 

İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti bugün merkez ilçe kongresini de gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, yoğun katılımla kongreyi yaptıklarını söylerken, partisinin yerel seçimlerde yer alma adına hızlı adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

Genel Merkezin adayı olarak Merkez İlçe Başkanı seçilen Yunus Özay Er  başarılı bir ekiple güzel işler başaracaklarını söyledi.

Er, ? Bizim ekibimiz üzerinde keçi otlayan 18 adayı değil bir karış vatan toprağını bile el oğluna vermeyecek kadar vatan millet kaygısını kalplerinde taşıyan insanlardan oluşuyor. İç bir arkadaşımızın cesaretinden şüphe duymadım. Cesaretin büyük olması bireysel kırgınlıkların önüne geçecektir. ? dedi.

Bundan sonraki süreçte çok dikkatli hareket etmek zorunda olduklarını söyleyen Er, çalışmaların ana unsurunu adalet ve eğitimin oluşturacağını belirterek, ? Şehrin ileri gelenleri ile bir araya gelip yoğun bir çalışma içinde olacağız. Bu teşkilat Ercan Katırcıoğlu?nun kurduğu bir teşkilattır. Bizim görevimiz Ercan Katırcıoğlu ve ekibine elimizden geldiğince destek olmaktır. Ülkenin içinde bulunduğu durum zaten ortada. Biz bu durum içerisinde risk alan insanlarız. Hiçbir ayrım gözetmeden elimizden geldiği kadar anlatacağız. ? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.