MAHALLE POLİSİNDEN 50 YILLIK ÇİFTE JEST

MAHALLE POLİSİNDEN 50 YILLIK ÇİFTE JEST

Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli polislik görevlilerinin, Toplum Destekli Polislik Uygulaması olan Mahalle Polisliği kapsamında yaptıkları jest, 50 yıllık Kaynak çiftini çok mutlu etti. Ağa  mahallesindeki çifti ziyaret eden polisler, felçli olan yaşlı kadının evde bakımı için de anında gerekeni yaptılar.  

 

 

Toplum destekli Polisler, Ağa mahallesinde ikamet eden ve 50 yıllık evli oldukları öğrenilen çifti, gençlere örnek teşkil etmesi amacıyla Sevgililer Günü dolayısıyla ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Çiftin elini öperek 50 yıllarını ve sevgililer gününü kutlayan polisler, çiftin sağlığıyla da yakından ilgilendiler.

Yaşlı çifti ziyaretleri sırasında Habibe Kaynak?ın  felçli olduğunu gören mahalle polisleri hemen sağlık bakanlığının evde bakım hizmetlerinden yararlanmaları için bakanlığı telefonla aradılar. Yaşlı kadına evde bakım hizmetleri ile ilgili bilgi veren polisler bakım için kaydını da yaptırdılar.  

Polislerin yaptığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Habibe teyze, 50 yıllık evliliğin sırrını sevgi olarak gösterirken, eşinin hastalığı dolayısıyla kendisini çok iyi baktığını söyledi ve gençlere tavsiyelerde bulundu.

14 yaşında evlenen Sefer Kaynak ise, eşler arasındaki güvenle 50 yıldır kavgasız gürültüsüz geçindiklerini söyledi. Severek ve isteyerek hasta karısına baktığını dile getirdi. Sefer Amca2nın da bir mesajı vardı. Yaşlı adam ? vatanım için beni askere alın? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.