CEMAAT CUMA NAMAZINDAYKEN?

CEMAAT CUMA NAMAZINDAYKEN?

Cedidiye Camii'nde cemaat Cuma namazındayken hırsız ya da hırsızlar yine yapacağını yaptı. Namazı bitirip dışarı çıkan vatandaşlar şok yaşadı, bazı vatandaşların ayakkabısı çalınırken, engelli bir vatandaşın kapı önündeki tek ayakkabısının bile çalınması ise pes dedirtti.

 

 

Cuma Namazını kılmak için Cedidiye Camii'ne gelen onlarca vatandaş namaz çıkışında şok yaşadı. Namazı eda ettikten sonra kapıya çıkan bazı vatandaşlar,  ayakkabılarını aradı ancak bulamadı.

Namaz kılındığı esnada bazı kişi yada kişilerce bir çok vatandaşın ayakkabısının çalındığı anlaşılırken, ayakkabılarını bulamayan vatandaşlar camide mahsur kaldı.

Ayakkabılarının çalındığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirirken, ilk kez başlarına böyle bir şey geldiğini söylediler.

Vatandaşların Cuma namazında olmasını fırsat bilen hırsız ya da hırsızların, Engelli bir vatandaşın da tek  ayakkabısı çalmaları ise pes dedirtti.

 Ayakkabısının tek çiftinin bile  çalındığını gören vatandaş: ' Çift olsa hadi neyse de tek ayakkabıyı çalıp ne yapacaklar' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.