İLK KEZ ŞAMPİYONAYA KATILDILAR

İLK KEZ ŞAMPİYONAYA KATILDILAR

Düzce'ye Muay-Thai Sevgisini aşılamaya çalışan Muhammet Bişgin, ekibi ile birlikte ilk kez katıldığı turnuvada önemli başarılar elde etti.

 

 

MuayThai TÜrkiye Şampiyonası Türkiye'nin dört bir yanından giden yüzlerce sporcu ile Antalya'da gerçekleştirildi. Düzce'ye Muay-Thai sporunu sevdirmeye çalışan GOld Fit 81 Spor Salonunun sahibi ve Milli Antrenör Muhammet Bişgin, ekibi ile ilk kez katıldığı turnuvada önemli başarılara imza attı. Sporcularla birlikte ilk kez Düzce adına katılım sağlayan Bişgin'in ekibinde yer alan Abdulsamet Uğurlu Çeyrek Finalde rakibine kaybetmesine rağmen 24 Martta yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Muhammet Bişgin, gençlere spor yapma imkanının yanı sıra Düzce?yi temsil etme fırsatı da yarattıklarını söylerken, hedeflerinin kaliteli sporcular yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Bişgin, ? Amacımız gençleri hem madde bağımlılığından hem de dışarıdaki etkenlerden uzaklaştırıp sporla sağlıklı ve güçlü nesiller yetiştirmek. Bir çok kardeşimizi Jandarma ve Polis Özel Harekat gibi kurumlara yerleştirdik. Bu da bizler için onur kaynağı. Dövüş sporlarında 50 öğrencimiz var. 20 sporcuya lisans çıkarttık. İlk kez Türkiye şampiyonasına katıldık. Gayet güzel sonuçlar aldık. Sporcularımız çeyrek finalde elendiler ama tecrübe kazandılar. 22 Martta Türkiye ve Avrupa şampiyonası seçmelerine Abdülsamet Uğurlu katılacak.? Dedi.

Bişgin Afrin?de şehit olan askerlerimize de Allah?tan rahmet, gazilerimizin ailelerine de sabırlar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.