ÇORBACININ CAMLARINI İNDİRDİ

ÇORBACININ CAMLARINI İNDİRDİ

Dün gece Atatürk Bulvarı?nda bir çorbacının camları aşağı indirildi. Olayı gerçekleştiren alkollü olduğu iddia edilen bir otobüs şoförüydü. Şahıs göz altına alınırken dükkanın işletmecisi ise şahsın daha önce de olay çıkardığını söyleyerek olanlara isyan etti.

 

 

Dün gece saatlerinde Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren bir çorbacının önünde olay çıktı. Dikkanın önüne gelen ve alkollü olduğu iddia edilen şahıs camları aşağı indirdi. Çevreye küfürler yağdırarak çorbacının camlarını tuz buz eden şahıs tüm çabalara rağmen durdurulamadı.

Çorbacı dükkanının sahibi, şahsın dükkanın hemen üstünde oturduğunu söylerken, zaman zaman gelip geçerken dükkanda çalışanlarla atıştığını dile getirdi, daha önce de kacga çıkardığını söyledi.

Dükkan Sahibi, kanun neyse gereği yapılsın derken, ?yeter artık, bıçakla geldi saldırdı, camlarımı kırmak ne demektir. 25 kişi çalışıyor burada, geliyor buraya saldırıyor.? Derken, bir görgü tanığı da olay sırasında gördüklerini anlattı.

Şahsın önce çorbacının camlarını indirmesi, daha sonra dışarıda adeta terör estirmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Kaldırım üzerindeki dubaları dükkanlara, tabureleri ise caddeye fırlatan şahıs, polise haber verilmesinin ardından göz altına alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.