BAĞIMLILIĞIN ZARARLARINI EĞLENDİREREK ANLATTILAR

BAĞIMLILIĞIN ZARARLARINI EĞLENDİREREK ANLATTILAR

Muhammet Gökmen Sahne Sanatları Ekibi, 23 Nisan İlkokulu öğrencilerine modern çağın bağımlılıkları ve verdiği zararları eğlenceli bir oyunla anlattı.

Muhammet Gökmen, Yüksel Büyüktanzim ve Serkan Turan?dan oluşan Sahne Sanatları Ekibi 23 Nisan İlkokulu?nda öğrencilerle buluştu.

 

 

Düzce Valiliği ile birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında çocuklara modern çağın bağımlılıkları olan televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve sigaranın zararları eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

 10 okul 10 oyun projesi ile ilgili bilgiler veren Muhammet Gökmen ?Düzce Valiliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz etkinlikle çocuklarımıza modern çağın bağımlılıkları olan televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve sigaranın zararlarını güldürerek anlattık. Düzce Valiliği, İlk Adım Derneği, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü?ne teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çocuklarımızla buluşmamıza vesile oldular. 10 okul 10 oyun olarak planladık projeyi. Sayın Valimizle oyunun verimi üzerine bir istişare yapacağız. Umudumuz bu projeyle tüm çocuklara ulaşabilmek. Büyükleri eğitmekte zorlanıyoruz. Ancak çocukları eğitirsek emin olun onlar ebeveynlerini daha kolay eğitebiliyorlar? dedi.

Gökmen, oyun sonrası çocuklara ailelerden beklentiler ile ilgili sorular yönelttiklerini ve önemli veriler topladıklarını ifade ederek, çocuklardan en fazla aldıkları yanıtın ne olduğunu paylaştı.

Gökmen, ?Oyunumuz interaktif bir oyun. Bütün safhalarında çocukları eğlendirerek oyuna adapte ediyoruz. Akabinde 1?er dakikalık slaytlarımızı gösteriyoruz. Onlarla da çocuklarımıza işin özünü hassasiyetini bildirmiş oluyoruz. En sonunda çocuklarımızla röportaj yapıp onlardan istatistik topluyoruz. Onlara hangi bağımlılıkların farkında olduklarını soruyoruz. Ailelerinden beklentilerini soruyoruz. En sık aldığımız yanıt ailemiz bizimle vakit geçirmeli oluyor? diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.