EK BİNADA SONA GELİNDİ

EK BİNADA SONA GELİNDİ

Düzce Üniversitesi'ne bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin Ek Hizmet Binası açılış için gün sayıyor. Tıp Fakültesi merhum Başhekimi Talat Bahçebaşı?nın adı verilen hastane 17 Mart?ta açılacak, 19 Mart?ta ise poliklinik hizmetleri başlayacak.

 

 

Hukuki süreçler ve projede yapılması gerekli düzeltmeler nedeni ile inşaat süresinde sarkma gerçekleşen Düzce Üniversitesi'ne bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin Ek Hizmet Binasında inşaat çalışmaları tamamlandı . Ek hizmet binasının 17 Mart cumartesi günü hizmete gireceği öğrenilirken, hastanenin çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.

Hastane ek binasına Merhum Başhekim Dr. Talat Bahçebaşı?nın ismi verilirken, tabela takma çalışmaları da son aşamaya geldi.

111 poliklinik odası yanı sıra, 19 yataklı hemodiyaliz ünitesi, 9 yataklı uyku laboratuarı, 19 hasta koltuğuna sahip onkoloji-hematoloji gündüz tedavi ünitesi, Girişimsel Radyoloji laboratuarı ve MR, tomografi üniteleri bulunan hastanenin 17 Mart cumartesi günü açılacağı, 19 Mart pazartesi günü ise poliklinik hizmetlerinin başlayacağı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.