YILLARDIR NE OLACAĞI BELLİ DEĞİLDİ

YILLARDIR NE OLACAĞI BELLİ DEĞİLDİ

1999 depremlerinin ardından hala prefabrik yapıda eğitim veren Azmimilli ilkokulunun yerine ne yapılacağı belli oldu. Eski Başkan Mehmet Keleş, geçtiğimiz yıllarda Azmimilli ilkokulu ve öğretmen evini Küçüksu parkına dahil edeceğine dair açıklamasının ardından bu alanın ne olacağına dair şimdi başka bir proje ortaya çıktı. O alana Valilik olarak kullanılmak üzere tarihi bir bina yapılacağı öğrenildi.

Düzce?de depremin ardından geçen 18 yılda hala prefabrik binada eğitim veren Azmiminnli ilkokulunun yeri için bugüne kadar bir çok değişik söylemde bulunuldu. Geçtiğimiz yıllarda eski belediye Başkanı Mehmet Keleş, Küçüksu parkının yeniden düzenlenmesiyle birlikte Azmimilli İlkokulu ve Avni Akyol Öğretmen evinin kaldırılacağını ve park alanına dahil edileceğini açıklamasının ardından bu alanla ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

Azmimilli ilkokulu alanına yapılacak yeni bir proje ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre prefabrik okulun kaldırılmasıyla birlikte, o alana tarihi bir bina yapılacak ve valilik konağı olarak kullanılacak. Alan tarihi meydan haline getirilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.