HER ŞEY PLAYOFF İÇİN ORHANGAZİ 1 - 4 DÜZCESPOR

HER ŞEY PLAYOFF İÇİN ORHANGAZİ 1 - 4 DÜZCESPOR

3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor 3 puan peşinde. Orhangazi Belediyespor ile karşıkarşıya gelkecek olan Düzcespor, deplasmanda 3 puana kilitlendi.

 

 

3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Düzcespor, 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda OrhanGazi Belediyespor?a konuk oluyor.Saat 15:00?te başlayacak karşılaşma, Orhangazi ilçe stadyumunda oynanacak. Maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Erdoğan Özkaya yönetecek.

Puan tablosunda 44 puanla 5. sırada yer alan Düzcespor Playoff şansını devam ettirebilmek için ligin son sırasında bulunan Orhangazi Belediyespor?u yenerek sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor.  

3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Düzcespor, 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda OrhanGazi Belediyespor?a konuk oldu. Maça Hızlı Başlayan Düzcespor Ataklarını Sıklaştırdı. Düşme potasında Olan orhangazi belediyespor gol arayışlarını sürdürerek düşme potasından çıkmaya çalıştı.

 

45. Dakikada Düzcespor oyuncusu Oktay GÜMÜŞ'ün Golü ile düzcespor'u 0-1 Öne geçirdi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Burçak ÖZKANCA ceza sahası içinde orhangazi belediyespor oyuncusu ile kafa kayaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaralanan burçak Hastaneye kaldırıldı. Kafasında 5 santimlik yırtık bulunan oyuncumuza dikiş atıldı ve müşahede altına alındı.

İlk yarı Bu skor ile sone erdi ve Düzcespor soyunma odasına 0-1 galip olarak gitti.

İkinci yarıya Hızlı başlayan Düzcespor Bedirhan Çelik 55. Dakikada golü ile skoru 0-2 Yaptı.

Gol arayışlarını sürdüren Düzcespor 62. Dakikada Serhat BAŞTAN'ın Golü ile Skoru 0-3 Yaptı.

67. Dakikada Buğra TEMEL?in Golü ile Skor 0-4 oldu.

90. Dakikada Orhangazi belediyespor oyuncusu Ercan KARACA skoru 1-4 Yaptı.

Maçta başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı. ORHANGAZİ taraftarı maç sonunda futbolcularını yumurta yağmuruna tuttu.

Düzcesporlu futbolcular galibiyeti deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarları ile kutladı. Düzcespor bu sonuçla puanını 47 yaptı ve playoff şansını sürdürdü. Düzcespor 29. Haftada 1 nisan Pazar günü kendi sahasında erzin belediyespor ile karşılaşacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.