ORMANDA DİREĞE ÇIKTI

ORMANDA DİREĞE ÇIKTI

Yığılca'nın Dutlar Köyü mevkiindeki ormanlık alanda bulunan elektrik direğine çıkarak intihara teşebbüs 3 çocuk babası Muhammet M., kaymakam ve savcının konuşması sonrası aşağıya inmeye ikna oldu. Ormandan ağaç kestiği için sorgulanmasına tepki gösteren genç adam hastaneye kaldırıldı.

 

 

Yığılca'ya bağlı Dutlar Köyünde yaşayan 3 çocuk babası Muhammet M., ormanlık alandaki elektrik direğine çıkarak intihara teşebbüs etti. Olayın ormanlık alanda yaşanması nedeniyle ekipler yaya olarak ulaşması sonucu, genç  adamı ikna etmek için uzun süre dil döküldü. Haksızlığa uğradığını söyleyerek intihar etmek isteyen Muhammet M?yi aşağıya inmesi için olay yerine gelen  Yığılca Kaymakam Vekili Muhammed İkbal Yelek ve savcı ikna etti.

Yaklaşık 1.5 saat sürn ikna çabalarının ardından aşağıya inen Muhammet M., ambulansla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ormandan ağaç kestiği gerekçesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulandığı iddia edilen Muhammet M.'nin ağaç kesmediğini ve haksız yere sorgulandığını söyleyerek intihara kalkıştığı öne sürüldü.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.