İnstagram Fenomenleri Düzce'yi tanıtmaya başladı

İnstagram Fenomenleri Düzce'yi tanıtmaya başladı

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Düzce Tanıtım turunda Türkiye'nin sevilen fenomenleri Düzce tanıtımlarına başladı.

 

Sosyal Medya günden güne büyümeye devam ediyor. Bu büyümede beraberinde Fenomenler üretmeye devam ederken, Düzce Belediyesi'de bu durumu en iyi gören ekiplerin başında yer aldı. İnstagramda gezi ile ilgili olan fenomenleri Düzce'ye getirerek Düzce turu gerçekleştirdi.

 

Sosyal Medya Bloggerlarının katıldığı gezinin ilk etabı sabah saatlerinde başladı. Bu kapsamda Sosyal Medya'da 650 bin takipçili gezimanya, 284 bin takipçili harbiyiyorum, 150 bin takipçili mücahitmuglu, 111 bin takipçili yemekfilozofu, 105 bin takipçili gezmelerdeyim, 85 bin takipçili gezenlerkulubu ve 30 bin takipçili bitmeyenkesif Düzce'de sabah saatlerinde ilk olarak Gölyaka Hamamüstü köyünde bulunan Bibi'nin yerinde sabah kahvaltısı gerçekleştirdi. Ekip daha sonra Güzeldere Şelalesini daha sonra da Efteni Gölü'ne gitti. 

 

 

Hikayelerde Düzce Zamanı

 

İnstagram hikayelerini Düzce ile dolduran ekip, Güzeldere Şelalesine hayran kalırken, Efteni Kuş cennetinin de güzelliğine doyum olmadığını paylaştı. İnstagram fenomenleri daha sonra Cumayeri Dokuzdeğirmen köyünde rafting gerçekleştirmesinin ardından Kaplanoğlu Tesislerinde konaklamaya gönderildi. 

 

1 Milyonluk tanıtım

 

Düzce'nin tanıtılması için var gücü ile uğraşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce'ye instagram fenomenlerini getirerek o kişilerin takipçilerine ulaşmayı başardı. 1 Milyon 400 bin küsür olan takipçiler Düzce'yi izlerken bu tanıtım sonrasında bu yaz Düzce'ye İstanbul ve Ankara bölgesinden ciddi turistlerin gelmesi bekleniyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.