YEMENİCİ?DEN TANITIM UYARISI

YEMENİCİ?DEN TANITIM UYARISI

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici Turizm haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Akçakoca?nın hak ettiği konuma gelebilmesi için tüm kurumlara ve halka görevler düştüğünü söyledi.

Toplumda turizm konusunda farkındalığı artırmak, turizm hareketlerini canlandırmak, halkın turizme katkısına ivme kazandırmak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arası Turizm haftası olarak kutlanıyor.

 Turizm haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, Akçakoca?nın  tarihin çeşitli dönemlerinden birçok medeniyetin izlerini taşıyan , kültürel dokusunun yanında muhteşem doğası , engin deniz ve plajlarıyla bölgenin incisi konumunda olduğunu söyleyerek, Turizm Derneğinin, ilçedeki tüm taraflarla birlikte; farklı turizm alternatiflerinin sunulabildiği, eşsiz güzelliklere sahip Akçakoca?nın tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalıştığını kaydetti.

Yemenici, ?  Akçakoca?mızın hak ettiği yere gelebilmesi için kamu kurumlarımıza, esnafımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm halkımıza görev düşmektedir. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp, güzel anılarla ilçemizden yolcu etmek ekonomimize katkı sağlamak, ilçemizi tanıtmak açısından oldukça önemlidir. Bu vesile ile, bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarımızın , sektör mensuplarımızın , ilçemizin kıymetli halkının , ilçemize misafir olarak gelen vatandaşlarımızın Turizm haftasını kutluyor. 2018 yılının Turizm sezonu ve şehrimiz için verimli geçmesini diliyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.