4X4?LÜK SPOR PROJESİ

4X4?LÜK SPOR PROJESİ

Düzce?de ücretsiz eğitim ve kurslara katılamayan öğrencilere ulaşmak amacıyla imzalanan "4X4'lük Spor Projesi" kapsamında, Vali Dr. Zülkif Dağlı, 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda Türk Kızılay'ı tarafından temin edilen eşofmanları öğrencilere hediye etti.

 

 

Düzce?de özellikle dezavantajlı okullarda okuyan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden ücretsiz eğitim ve kurslara katılamayan öğrencilere ulaşmak, öğrencilerin yeni ilgi alanları oluşturmasına yardımcı olmak, antrenörlerin yeni yetenekler keşfetmesini sağlamak, öğrencilerin birçok branşı yakından tanıyarak sosyal-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Vali  Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Düzce Şubesi arasında protokol imzalanmıştı.

 İmzalanan protokol kapsamında Kızılay Düzce Şubesi tarafından etkinliğe katılan öğrencilere spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Proje kapsamında, 100. Yıl İlköğretim Okulu, Çamköy İlköğretim Okulu, Necmi Hoşver İlköğretim Okulu ve Rıza Malatyalı İlköğretim Okulunda belirli spor dallarında eğitim verilecek olan 184 öğrencinin spor malzemeleri  Düzce Kızılay tarafından karşılandı.

Bugün 18 Temmuz spor salonunda düzenlenen törenle 4X4?lük Spor Projesine dahil olan çocuklara eşofman dağıtıldı.

Vali Zülkif Dağlı törende çocuklarla bir araya gelerek eşofman hediye ederken, çocukların ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.