YÜKÜMLÜLER SERGİ AÇTI

YÜKÜMLÜLER SERGİ AÇTI

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere yönelik olarak açtığı telkâri işleme kursuna katılan yükümlülerin eserlerinin yer aldığı sergi Vali Zülkif Dağlı tarafından açıldı. Hem telkari hem de girişimcilik kursuna katılan yükümlülere sertifika verildi.

 

 

Düzce Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından daha önce uyuşturucu kullanan ve denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere yönelik 'İşleyen Eller Gülen Yüzler' adı altında Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile telkâri işleme kursu açıldı.

Kursu tamamlayan kursiyerlerin yaptığı eserlerin yer aldığı sergi bugün Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde açıldı.

 

Serginin açılışını Vali Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Çelebioğlu ve protokol üyeleri yaptı. 1 hafta boyunca açık kalacak olan Sergide yükümlüler tarafından yapılan kolyeden, küpeye çok sayıda takı tasarımı sergilenirken, eserler beğeni kazandı.

Serginin ardından düzenlenen programda hem telkari hem de KOSGEB ortaklığında düzenlenen girişimcilik kursuna katılan yükümlüler için sertifika töreni düzenlendi.

Programda, Denetimli Serbestlik Müdürü İlker Öcal, İşleyen  Eller Gülen Yüzler projesi ile, geçmişte uyuşturucu madde kullanan yükümlülerin yeniden topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen telkari kursuna 15 kadın yükümlünün katıldığını söylerken, girişimcilik kursuna katılan yükümlülerin de sertifika almaya hak kazandığını belirtti.

Konuşmaların ardından, yükümlülerin topluma kazandırılması adına hayata geçirilen İşleyen Eller Gülen Yüzler projesine katkıda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür belgesi verildi.

Daha sonra, 2 ay süreyle girişimcilik kursuna katılarak başarı gösteren yükümlülere protokol tarafından sertifika verildi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.