KESKİN'DEN VEDA TOPLANTISI

KESKİN'DEN VEDA TOPLANTISI

 

Düzenlediği basın toplantısında veda konuşması yapan Keskin, Ak Parti 4. olağan kongrelerinin Konuralp beldesi ile başladığını Merkez ilçe teşkilatı kongresinin ise 11 Aralık'ta yapılacağını söyledi. Merkez İlçe başkanlığına aday olmayacağını söyleyen Keskin "Basında ki arkadaşlarımızla 5 yıl 10 ay gibi merkez ilçe başkanlığı görevini yürütürken hep beraber bizim yapmak istediklerimizi Ak partimizin çalışmalarını Düzceliye yansıtma görevini paylaştık. Sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bundan sonraki süreçte partisinin değişik kademelerinde siyasete devam edeceğini ifade eden Keskin "Tabir yerinde ise ustalık döneminde büyük ustaya yakışır bir liyakatla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bilgi ve birikimlerimizi hem parti içi teşkilatlanmalarda daha iyi işler yapılması için sonuna kadar kullanacağız" diye konuştu.

AK Parti'de geçmiş 10 yılın değerlendirmesini yapan Mustafa Keskin, 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren bir çok karşılaşmalara ve bölünmelere rağmen kendisi ve ekibinin tüm kırgınları dargınları bir araya toplayarak Düzce'ye nasıl hizmet için çalıştıklarını anlattı. Keskin şöyle devam etti: "Bu süreçte koltuk kavgasında olmayacak arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Bu şekilde bir siyaset yarışı yaşanmaması için çalışacağız. Bütün enerjimizi Düzce'nin hizmetine harcayacağız."

Önümüzde ki haftalarda bazı ziyaretlerde bulunacağını kaydeden Keskin, diğer siyasi partileri de önemsediğini ifade ederek "İlçe başkanlarını bir araya toplayarak Düzce için neler yapılacağını konuştuk. Bundan sonrada bizim bu partilere ihtiyacımız olacak. Birlikte çalışmanın Düzce'ye getireceği faydaları biliyoruz. Bu çalışmalar biraz az olsa da biz elimizden geleni yaptık. Dolayısı ile 5 yıl 10 aylık görev süresi içinde de bu arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum. 11 aralık tarihine kadar bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Aralık sonunda ilçe kongrelerimiz tamamlanacak ve il kongresini yapacağız. Bu kongreler hayırlara vesile olur" dedi.

Parti tabanı ve Genel Merkezin istediği doğrultusunda aday olacağına işaret eden Mustafa Keskin "Teşkilatlarda hiçbir yere adayım demedim. Arkadaşlar beni aday yaptı. Bazı zaruretler beni bu konuma getirdi. 3 kongrede kendi isteğim ile aday olmadım. Görev istenmez verilir mantığı ile il başkanlığına yakıştıran arkadaşlar vardır. En önemli makamlardan birisidir. İl başkanlığını düşünmüyorum demek gerçek dışı olur. Fakat sadece benim düşünmem yetmiyor. Hem parti tabanı hem genel merkezinde düşünmesi gerekiyor. Yapacağımız istişareler ile aday olmam gerekiyorsa olacağım" diye konuştu.

Mustafa Keskin, il başkanlığını düşündüğünü ancak henüz karar vermediğini söyleyerek "Ben AK parti gibi bir partide Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin partisinden olmaktan gurur duyuyorum. 10 yıl önce iktidarı bırakın siyaset yapamazlar denen ortamda çok çaba harcadık. Bu işin eziyetini çeken bir kardeşiniz olarak İl başkanlığını düşünebilirim. Parti dinamiklerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Düzce için kim daha iyi hizmet edeceğine inanıyorsa o olur. Başka görevlerde yapabilirim. Dolayısı ile hep bir ihtiyaçtan kaynaklandı. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Biz büyük ustaya yakışır liyakatla hizmet yapabileceksiniz, Düzce'nin hizmetçisi olabiliyorsanız, Düzce'nin il başkanı olabiliyorsanız, Ak Parti'ye oy veren vermeyen herkesi kucaklayabiliyorsanız o zaman il başkanı olursunuz" diyen Mustafa Keskin "Zengin bir babanın Düzce'de fakir evlatları olmak istemiyoruz. Kadın kolları, gençlik kolları, il başkanlığı ve ilçeler ile tıkır tıkır çalışan bir teşkilat istiyoruz" şeklinde konuştu.

Keskin, AK Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın partisinin Gençlik Kolları 3.kongresinde saygı duruşu ve müziği ile ilgili eleştirilerini de değerlendirdi. Milletvekili ve parti yetkililerinin yaptığı açıklamaların partiyi ilgilendirmediğini ifade ederek " Bunlar kendileri adına bir açıklamadır. Milletvekili İbrahim Korkmaz gençlere tavsiyede bulundu. Gençlerin büyüğü olarak kendi düşüncelerini gençlere aktadır. Biz ölülerimizi rahmetle anarız diyerek birçok insanın söyleyemediğini o açık bir şekilde söyledi. O tamamen kendi düşüncesidir" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.