3 AYDIR MAAŞLARINI ALAMIYORLAR

3 AYDIR MAAŞLARINI ALAMIYORLAR

2. OSB?de bir fabrikada çalışan işçiler 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle ayaklandılar. Kendilerine bilgi verilmediği için isyan eden işçiler, ramazan üstü mağdur olduklarını söylerken, borçlarını ödeyemediklerini ve günlük ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını dile getirdiler.

 

 

Ramazan ayına sayılı günler kala 2. OSB?de 3 aydır maaşını alamayan işçiler isyan bayrağını çekti. Bugün fabrika önünde toplanan işçiler haklarını aramak için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdiler.

?Bizim hayatımız buraya bağlı? diyen işçiler, borçları olduğunu ve mağdur olduklarını söylerken, 2,5 aydır maaşlarını 4 aydır mesailerini alamadıkları için zor durumda kaldıklarını dile getirdiler. Fabrika yöneticilerinin kendilerine bilgi vermediğini söyleyen işçiler, ? sahipsiz kaldık? derken, Ramazan ayına 1 hafta kalmışken, durumlarının daha da zor olduğunu belirttiler. Bir işçi, ? çocuğumun servis parasını ödeyemiyorum? derken, 3 aydır ekonomik anlamda battıklarını ifade etti. Kirada oturduğunu söyleyen bir işçi ise 3 aylık kira borcunun biriktiğini dile getirirken, fabrika sahiplerinden bir açıklama beklediklerini de bildirdiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.