AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FEVAİ ARSLAN

 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FEVAİ ARSLAN

 AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte köy gezilerine aralıksız sürüdürüyor.

Milletvekili Fevai Arslan köy gezileri sonrasını İHA'ya değerlendirdi. Arslan, Başbakan Erdoğan'ın yerel seçim tarihin öne alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Başkanımız yerel seçimlerin öne alınmasına sıcak bakıyor. 1 Ekim tarihinde meclis açıldığında gündeme gelecektir. Biz AK Parti olarak yerel seçimlere her zaman hazırız bir sorun olmayacaktır" dedi.
Akçakoca'da köy köy dolaşarak sorunları yerinde takip ettiğini belirten Arslan ''Akçakoca'da özellikle İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Parti teşkilatları çok iyi çalışmışlar. Köy yollarında hiç bir sorun yok, bazı köylerde su sorunları var o sorunları da giderilecektir" dedi.
Arslan, Akçakoca'nın turizm alanında daha da ileriye gideceğini belirterek ''Akçakoca eskiden olduğu gibi Turizm ivmesi yükselecektir. Bizler turizm çeşidinde Doğa Turizmine önem veriyoruz bu konuda çalışmalarımız olacaktır. Akçakoca'da sezon kısa olması Turizmdeki gelişmeyi engelliyor. Ancak eski ivmesini kazanacaktır" diye konutu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.