DÜZCESPOR'A ŞOK CEZA!

DÜZCESPOR'A ŞOK CEZA!

Günlerdir stadın dolurulması şampiyonluk coşkusunun şehre yayılması çağrısında bulunurken, PFDK'dan Düzcespor için şok ceza geldi.. Küfürlü tezahüratlar nedeniyle 1 maç sahası kapatılan  Düzcespor Bayburt ile oynayacağı play off maçında seyirci desteğinden mahrum kalacak.

Düzce  günlerdir yarın oynanacak play off maçı ile yatıp kalkarken, play off  heyecanı ve coşkusuna PDFK?dan darbe geldi. PDFK Düzcespor?a küfürlü tezahürat nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun verdiği kararda,

Düzcespor kulübünün, 5 Mayıs 2018 tarihinde oynana Düzcespor-Erbaaspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada, 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 1.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Denildi?

Düzcespor yarın, ( 11 Mayıs Cuma)  saat 16.00?da Bayburt Grup Özel İdare maçı ile ilk play off maçını seyirci desteğinden yoksun oynacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.