GÜREŞ ALANINDA EĞLENCE

GÜREŞ ALANINDA EĞLENCE

Geçtiğimiz yıl kalıcı konutlarda yapılmayan Ramazan sokağı eğlenceleri bu yıl yeniden başladı. Beşken Keleş?ten kalma olan ve büyük eleştiriler alan güreş alanında çocuklar için gösteriler sergileniyor.

 

 

Kalıcı konutlarda geçen yıl ara verilen Ramazan sokağı etkinlikleri bu yıl yeniden başladı. Eski alanında kurulan stantlarda yine etkinlikler düzenlenirken, kaldırılması istenen güreş alanında ise Hacivat Karagöz oyunları gibi gösteriler sergileniyor.

Belediye Başkanı Dursun Ay, Ramazan sokağını denetledi, iftar ve meydan etkinliklerinin ay boyunca devam edeceğini dile getirdi.

Ay, ? Çeşitli alanlarda programlarımız var. Anıtpark?ta, belediye önünde ve güreş meydanında. Ben de bu etkinlikleri denetliyorum bakalım çalışmalar nasıl diye. Güzel geçiyor, katılımda çok yüksek, dolayısıyla eksik var mı diye  bakıyoruz. Bir eksiklik aksaklık varsa müdahale edeceğiz. 4 noktada ramazan etkinliklerimiz, iki akşamda bir iftarlarımız var. Ramazan boyunca böyle devam edeceğiz. Mahalle iftarlarımızda 2, 3 bin kişilik organizasyonlar yaptık, hem iftar yapacağız hem halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz? dedi.. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.