ÖZLÜ: BURADAN SİZE SİYASİ BİR RANT ÇIKMAZ

ÖZLÜ: BURADAN SİZE SİYASİ BİR RANT ÇIKMAZ

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, dövizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Özlü; ?Seçim atmosferini fırsata çevirmeye çalışan, bazı ?kriz seviciler? ortaya çıktı. Meydanı; bu ?kriz sevicilere? bırakmayacağız. Buradan size siyasi bir rant çıkmaz. Hem milletimiz, hem ekonomi yönetimimiz; oynanan oyunun farkındadır. Allah?ın izniyle, biz bu oyunu bozarız.? dedi.

 

 

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) 57.Genel Kurul Toplantısına katıldı.

 Burada bir konuşma yapan Bakan Özlü, ?Türk Standartları Enstitüsü; 58 yıldır, Türk ekonomisi, sanayisi ve üretimi adına, son derece önemli işlevleri yerine getiren, en güzide kurumlarımızdan biridir. Hepimiz, TSE?nin, ülke ekonomimiz için üstlendiği misyonun ne anlama geldiğini biliyoruz. Bu nedenle, bu büyük misyonu daha da geliştirmek; hepimizin ortak görevi, ortak sorumluluğudur. Bu salonda bulunan herkesin, daha güçlü bir TSE için, elinden geleni yapacağına yürekten inanıyorum? dedi.

 

 "BİZ BU OYUNU BOZARIZ?

 Konuşmasında dövizdeki son gelişmeleri de değerlendiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü şunları kaydetti;

 ?24 Haziran seçimleri öncesi, seçim atmosferini fırsata çevirmeye çalışan, bazı ?kriz seviciler? ortaya çıktı. Meydanı; bu ?kriz sevicilere? bırakmayacağız, bu spekülatörlere fırsat vermeyeceğiz. Dövizdeki dalgalı seyir üzerinden, Türk ekonomisini değerlendirenler, yanlış hesap yapmaktadırlar. Dolayısıyla; bu çevrelere sesleniyorum: Boşuna uğraşmayın, buradan size ekmek çıkmaz. Buradan size siyasi bir rant çıkmaz. Hem milletimiz, hem ekonomi yönetimimiz; oynanan oyunun farkındadır. Allah?ın izniyle, biz bu oyunu bozarız. Seçim sürecinde ve sonrasında; mali disiplinden, enflasyonla mücadeleden, istihdam artışından ve büyüme odaklı ekonomi politikalarımızdan taviz vermeden, yolumuza devam edeceğiz.?

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.