BAŞKANA BEKLEMEDİĞİ TEPKİ

BAŞKANA BEKLEMEDİĞİ TEPKİ

Bugün Milletvekili Adayı Fahri Çakır ile birlikte saha gezisine katılan Belediye Başkanı Dursun Ay, eski terminaldeki taksicilerin tepkisiyle karşılaştı. Durak isteyen taksiciler dertlerini anlatmak isterken hem kendileri sinirlendi hem de Başkan Ay?ı gerdiler.

 

 

Belediye Başkanı Dursun Ay, bugün Ak Parti 1. sıra Milletvekili adayı  Fahri Çakır ile birlikte bulvar caddesinde esnaf ziyaretlerine katıldı.

Çakır ile birlikte esnaflardan destek isteyen Ay, hiç beklemediği bir anda bir tepkiyle karşılaştı.

Çoban mevkiinde bulunan eski terminalde hizmet veren taksiciler bir anda Başkan Ay?ın etrafını çevirerek durak olmamasından dolayı yaşadıkları mağduriyeti anlattılar.

1 yıldır durak beklediklerini söyleyen taksicilerle bir süre konuşan Başkan Ay, yanlarından ayrılmaya yeltendi ancak taksicilerden biri peşinden giderek derdini anlatmaya devam etti. 30 senedir çalışan taksiciler olduğunu, ancak 19 taksicinin durak olmaması yüzünden , para kazanamadıklarını, mağduriyet yaşadığını anlatan taksiciye Başkan Ay, yerin tahsisini yaptıklarını ve ihaleye çıkartılacağını söyledi. ? Biz mahvolduk? diyerek Başkan Ay?a uzun süre dil döken taksiciler, ? biz bu durumu hak edecek hiçbir şey yapmadık? diyerek de sitemde bulundular. Bir taksicinin tepki dozunu artırması üzerine Başkan Ay yanlarından ayrılırken, bu kez arkadaşı ile tartışan taksici ? senelerdir hep aynı nakarat, koskocaman belediye bir yazıhane koyamıyor mu? şeklinde sözlerine devam etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.