UZGİT “AMAÇ DÜZCE DE VOLEYBOLU SEVDİRMEK”

UZGİT “AMAÇ DÜZCE DE VOLEYBOLU SEVDİRMEK”

 

Bu yıl Aroma erkekler ikinci liginde mücadele eden ve lig başlangıcın bu yana üst üste 5 maçını da galibiyetle tamamlayan Düzce Belediyesi Erkek voleybol takımı Teknik direktörü Murat Uzgit ve takım oyuncuları Düzce Cumhuriyet ilköğretim okulunu ziyaret ettiler.

Okulun spor salonun da Öğrencilerle bir araya gelerek imza dağıtan oyuncular Kendilerini de tanıtarak öğrencilerin, sorularını cevapladılar.

Panel niteliğinde geçen ziyarette bir konuşma yapan Voleybol takımı Teknik direktörü Murat Uzgit "Öncelikli hedeflerinin birinci lige çıkmak olduğunu ifade ederek asıl amaçlarının Düzce Belediye Başkanı İsmail bayramında belirttiği gibi Voleybol sporunun Düzce'de yaşayan genç nesle örnek olmasını sağlamak ve bu sporu sevdirmek olduğunun altını çizdi.

Daha sonra bir açıklama yapan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Şişman Voleybol takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek başladığı konuşmasında Öğrencilere de uyarıda bulundu. Öğrencilere Boş zamanlarını lüzumsuz yere geçirmek yerine spor yapmaları gerektiğini ve onları ziyarete gelen voleybol takımı oyuncularını örnek almaları gerektiğini söyleyen Şişman Bu konuda artık eskiye oranla ailelerin daha duyarlı olduğunu ve Çocuklarının spor yapmaları için gereken imkânları sağladıklarını ifade etti.

Ozan ERDOĞAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.