HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Düzce?de yaşanan hırsızlık olayı bu kadar da olmaz dedirtti. 11 yaşındaki bir çocuğun bisikletini çalan 3 kişi çaldıkları bisikletle akrobatik hareketler yaparak ortadan kayboldular. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

 

Düzce?de Alemdar sokakta oturan 11 yaşındaki Yunus Emre Kılıç?ın bisikletini çalan hırsızlar, güvenlik kameralarına inat adeta şov yapak sırra kadem bastılar.

Bisikletini çaldıran küçük Yunus Emre yaşadığı üzüntüyü anlatırken, ? babamla birlikte çöp atmaya gittik. Sonra eve çıktım Balkonda oyun oynuyordum. Babam dışarıdan eve geldi bisikletim nerede diye sordu. Dışarıya çıktım baktım bisikletim yoktu. Arkadaşımın aldığını düşündüm önce ona sordum oda almadığını söyledi. Sonra kameralara baktık. Üç kişi bisikletimi çaldıklarını gördüm. Hemen polisleri aradık? dedi.

Diğer taraftan bisikletin çalınma anı ise güvenlik kameralarına takıldı. Bisikletle gelen bir kişinin ardından gelen 2 kişi bisikleti apartman içersinden aldıktan sonra apartmanın dışına çıkıyorlar. Ardından bisikleti alan bir kişi çaldığı bisikletle akrobatik hareketler yaparak, diğer iki kişi ise bir başka bisikletle gözlerden kayboluyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.