ATLI ZABITALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

ATLI ZABITALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde belediye Başkanı Dursun Ay?ın duyurduğu atlı zabıtalar görücüye çıktı. Osmanlı döneminin kıyafetleri ve bellerindeki kılıçla göreve başlayan zabıtalar ilk olarak protokole tanıtıldı.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay geçtiğimiz günlerde atlı zabıtalar projesinin yakın zamanda hayata geçeceğini açıklayarak,  atların denemesini bizzat yapmış ve sosyal medya sayfasından paylaşmıştı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ?Atlı Zabıta Projesi? hayata geçirildi.

Yakında atlı zabıtaların şehir içinde gezmeye başlayacağı açıklanırken, atlı zabıtalar bugün  ilk kez görücüye çıktı. Belediye Başkanı Dursun Ay, Melen Su Park?ta göreve başlayan atlı zabıtaları Bakan Faruk Özlü ve Ak Partili siyasilere tanıttı.

Atlı zabıtaların kıyafetleri ve bellerindeki kılıç dikkat çekerken, Başkan Ay?ın atlı zabıtalarla ilgili yaptığı açıklamada, ?zabıta ekiplerimize ilimizin kültürüne daha uygun bir görüntü kazandırmış olacağız.? Sözleri akıllara geldi. Kılıçlı zabıtalar, ? esnafın üzerine kılıçlarla mı gidecekler, o zaman esnaflar da şimdiden kalkanlarını alsın? şeklinde esprilere yol açtı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.