AK PARTİ FENER ALAYI DÜZENLEDİ

AK PARTİ FENER ALAYI DÜZENLEDİ

Düzce'de AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nca bu yıl ilk defa oy kullanacak gençler "'Oy'umla Oyunu Bozarım" yürüyüşü düzenledi.Coşkulu yürüyüşte sık sık, Ak Parti'nin Düzce için dillendirdiği 1 Bakan 3 Vekil Yüzde 81 sloganı atıldı.

Cedidiye Cami önünden başlayan yürüyüşe AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili adayları Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Dr. Numan Çabuk, Belediye Başkanı Dursun Ay, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Teşkilat Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, tüm teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı

Cedidiye Camisi önünde toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile İstanbul Caddesi boyunca yürüdü.

Yaklaşık 4 bin kişi, 'Recep Tayyip Erdoğan', 'AK Gençlik burada, davasının yanında' ve 'Güçlü Türkiye, Güçlü Düzce' sloganları attı.

Seçim otobüsünden gençlere seslenen Ak Partinin genç milletvekili adayı Numan Çabuk, 1 Bakan 3 Milletvekili hedef yüzde 81 sloganını söyletti.

Daha sonra coşkulu kalabalığa Belediye Başkanı Dursun Ay, Milletvekili adayları Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile İl Başkanı Hikmet Keskin de seslendi. Verdikleri destekten dolayı Düzcelilere teşekkür ederlerken, gençlerden seçimde sandıkları patlatma sözü aldılar.

Anıtpark Meydanı'na kadar yürüyen gençler, burada gökyüzüne dilek feneri uçurdu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.