O YOLDA YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

O YOLDA YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde, Kalıcı konutlar 14. bölgede yeni asfalt dökülen yola çekilen çizgilerin halini ekranlara taşımıştık. İşte o yolda yanlıştan dönüldü. Haberimizin ardından yamuk çizgiler silindi doğruları çekildi.

 

 

?Bu yol bir çizgi filmden alıntı değil? başlığıyla yayınladığımız haberimizde, yola çizilen beyaz çizgilerin halini gören vatandaşların şaşkınlık yaşadıklarına, haber merkezimizi arayarak, ?çizgiyi çeken görevliler bu bölgeye gelince gözlerinin ayarı bozuldu? şeklinde şaşkınlıklarını ifade ettiklerine yer vermiştik.

Kalıcı konutlar 14. bölgede bir caddeye önce asfalt dökülmüş ardından yeni çizgiler çekilmişti Ancak, tıpkı çizgi filmlerdeki yolları andıran görüntü ortaya çıkınca, yoldaki kesik çizgilerin halini gören vatandaşlar haber merkezimize bildirmişti.

Yola çizgilerin başta savma çekildiği görülürken, haberimizin ardından o yoldaki yanlıştan dönüldü. Her ne kadar hala belli olsa da eski ve yamuk çizgiler  silindi, yerine yenileri ve düzgünleri çekildi.

Ancak vatandaşlar, ? kimse fark etmeyecek mi sandılar, neden tepki gösterilmeden düzeltmiyorlar? diyerek, bir kez daha sitem ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.