BEDİR: HEPİNİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM

BEDİR: HEPİNİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir, geçtiğimiz günlerde ailesinin yaşadığı taciz ve darp olayının ardından yakalanıp serbest bırakılan şahsın bir kez daha tutuklanıp serbest bırakıldığını sosyal medya hesabından paylaştı, ? herkes karısına kızına dikkat etsin? diyerek zehir zemberek açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BBP İl Başkanı Engin Bedir?in kızını taciz eden, eşi ve yengesine ise darp uygulayan Sercan A. isimli şahıs, ikinci kez tutuklandı ancak serbest bırakıldı. Şahsın bir kez daha serbest bırakılmasına isyan ederek sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamada bulunan Bedir, ? Bu ş,,,,,,  bu k??,  bu ı?. , bugün tekrar tutuklanmasına rağmen nöbetçi hakim tarafından serbest bırakıldı..yani Türk adaletinin BAYAN HAKİM temsilcisi dedi ki; sokakta ufak kızları taciz edip kadınlara yumruk atabilirsin bunun için tutuklanmazsın, eşinin dudağındaki dört dikiş delil sayılmaz !!?..yani herkes karısına kızına dikkat etsin.. şunu bilin ki hepinizi adalet bakanlığına şikayet edeceğim..bu arada baronun atadığı BAYAN avukat adliye çıkışında ırz düşmanı müvekkilini öyle dert etti ki bizi polise şikayet edip bekliyorlar dışarıda dedi..Senin ben kadınlık onurunu ayakta alkışlıyorum..? şeklinde paylaşımda bulundu.

 Kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan dostlarının yanı sıra, İYİ Parti milletvekili  adayı Yunus Er, Saadet Partisi il başkanı Birkan Mertol, milletvekili adayı Ahmet Serdar Erdem,  CHP milletvekili adayı Zafer Taber, Vatan partisi il başkanı Fethi Sönmez ve milletvekili adayı  Hümeyra Yılmaz?a teşekkür eden Bedir, ?diğer siyasi partiler ve yetkilileriyle dostluğum mecburiyetler ötesine gitmeyecektir..Yanı sıra başta Emniyet müdürümüz ve tüm polis teşkilatına ve tutuklama talebinde bulunan savcı kardeşime ve başsavcımıza ayrıca teşekkür ediyorum..bu arada yüzlerce dostumuz ve hatta hiç tanımadığım sorumlu insanlar bu ş?. arıyor ve başına bir şey gelirse hiiiç boşuna bana ekşimeyin. ben BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İl Başkanıyım yüzlerce dostum var, kimseyi tek tek zaptedemem, o yüzden tek sorumlu serbest bırakan Adalettir. İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.